ISO 14001
Medi Ambient

 

UNE 13816:2003
Viatgers
 

 

ISO 9001
Qualitat

Benvinguts al lloc web de Cots Alsina

 

Aquí trobareu informació actualitzada sobre nosaltres i els nostres serveis, així com les dades per poder posar-vos en contacte.

 

logo2

 

Som una empresa d’autocars i microbusos,  i estem a la Segarra,  al centre de Catalunya.

 

 

SEGURETAT i CONFORT és el que ofereix la nostra empresa als passatgers, a totes i cada una de les persones que utilitzen els nostres vehicles i gaudeixen dels nostres serveis de transport de viatgers.

  

VEHICLES Tenim una ampla gama de vehicles, des de 8 fins a 64 passatgers, per tal d’adaptar-nos a les necessitats de cada client. També disposem de vehicles adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.

 

Tots els nostres vehicles, compleixen escrupolosament les normatives nacionals i europees del transport de viatgers per carretera, així com les millores establertes per tal de complir amb les certificacions de Qualitat i de Medi Ambient.

  

SERVEIS La nostra empresa realitza tot tipus de serveis d’autocar i microbús, transport escolar i d’alumnes, línies regulars, serveis discrecionals nacionals i internacionals, avalats amb 35 anys d’experiència al sector.

 

Tal com podran comprovar en aquesta web, quan vostè utilitza els serveis de Cots Alsina, a més de gaudir d’un servei d’autocar o microbús, també esta sent socialment responsable mitjançant les entitats amb les quals col·laborem: UNICEF, Mans Unides, Càrites i la Fundació Carreras contra la Leucèmia, i alhora també esta sent respectuós amb el Medi Ambient. Tot això es un valor afegit al fet de gaudir del confort i la seguretat dels nostres serveis.