top of page

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Oferim serveis de transport de viatgers per carretera que s’ajusten a les necessitats dels seus clients i usuaris, minimitzant l'impacte negatiu sobre el medi ambient i eliminant els riscos sobre la vida i/o salut dels seus treballadors, vianants, ciclistes i altres conductors/es.

VETLLEM PER LA SALUT

Complim escrupolosament el protocol sanitari Covid19 en tots els nostres vehicles i serveis. Com a mesura addicional, la nostra flota de vehicles està equipada amb purificadors d’aire ECO3 i desinfectem els circuits d’aire amb màquines d’ozó, amb la finalitat d'eliminar males olors, destruir contaminants biològics (bacteris, virus, floridura, al·lèrgens i gèrmens), augmentar la concentració d'oxigen i reduir el risc d'infecció.

APOSTEM PER LA QUALITAT

Proporcionem formació, informació i recursos per aplicar a cada lloc de treball. Hem implementat un Pla d’Igualtat de Gènere per les nostres treballadores i treballadors i proporcionem condicions segures i saludables per la prevenció de lesions i deteriorament de la salut relacionats amb el treball.

​​

ENS MOVEM AMB SEGURETAT

Tenim equipats tots els vehicles amb cinturons de seguretat. Reunim les condicions tècniques que fixa el RD 443/2001 i disposem a tots els vehicles d’assegurança de responsabilitat civil fins a 70 milions d’euros. Treballem incansablement per la prevenció d’accidents, establint i realitzant un seguiment del Pla de Millora amb les administracions per poder complir els requisits que fixa la norma UNE-EN 13.816.

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

Estem compromesos a millorar, contínuament, la gestió de residus i emprem les millors i més netes tecnologies disponibles. Prenem mesures per reduir l’impacte ambiental produït durant la prestació dels serveis, tenint en compte el cicle de vida de materials, equips, consumibles i residus.​

ISO_14001_RGB.png

ISO 14001 | Medi Ambient

UNE_13816_RGB.png

UNE 13816 | Viatgers

ISO_9001_RGB.png

ISO 9001 | Qualitat

Hispacold_ECO3.png
adhesiu OZ Plus.jpg
Garantia - Qualitat - Ambiental.png
bottom of page