Com cada any escolars de primària de la comarca visiten les instal·lacions de Cots Alsina

30 de novembre de 2022

L’empresa Cots Alsina, tal com ha vingut fent els últims deu anys, amb el parèntesi de la Pandèmia, ha realitzat novament una de les seves activitats habituals com són les visites a les seves instal·lacions per alumnes de primària de la comarca.

Els diferents grups d’escolar van rebre les explicacions d’un guia de com es porta a terme el manteniment i la neteja dels autocars i microbusos, tenint molt èxit la màquina per netejar exterior dels vehicles.

A més, van poder comprovar el funcionament d’un dels vehicles adaptats per Persones amb Mobilitat Reduïda PMR dels que disposa l’empresa.

Durant la visita també van poder coneixer com aplica l’empresa la política d’Estalvi i Bon Ús de l’Aigua i van poder escoltar les explicacions respecte al funcionament de la màquina d’Ozó per netejar i sanejar els sistemes de climatització dels vehicles, per tal de garantir la bona salut de l’aire que respiren els passatgers de Cots Alsina.

Recordem que Cots Alsina està certificada amb Només de Qualitat, Medi Ambient i transport de Viatgers.

Aquesta visita ve precedida per l’entrega a cada alumne/a d’uns quaderns pedagògics, amb les explicacions sobre reciclatge, medi ambient, estalvi d’aigua, que els alumnes treballen a l’escola abans de fer la visita. És una molt bona manera d’estudiar aquestes polítiques i després poder veure com es posen en practica.

La setmana passada les escoles que van realitzar aquesta visita gratuita oferida per Cots Alsina van ser l’escola Ramon Faus i Esteve, dos grups d’alumnes de Guissona i l’escola Josep Arques de Cervera.

Segons les opinions dels professors/es, va ser una molt bona experiència que té continuïtat a les aules de l’escola, on es treballa el que s’ha vist i escoltat durant la visita.