El Centre artSingular visita Sant Martí de Sesgueioles i Veciana

13 d'abril de 2023

Un anys més i seguint amb el conveni de col·laboració signat l’estiu de l’any 2021 entre la Fundació Josep Santacreu (artSingular) de Guissona i l’empresa segarrenca Cots Alsina, dedicada al transport de viatgers per carretera, s’ha fet l’activitat d’aquest curs.

La Fundació Josep Santacreu té com a objectiu recordar la figura i els valors de Josep Santacreu i Esteve, mitjançant un pla d’acció que dona prioritat a la comarca de la Segarra històrica i que inclou activitats d’integració social, cultura i protecció del medi ambient

Els estius del 2021 i 2022, i en virtut al Conveni signat, es van fer visites al Castell de les Sitges i a l’obrador de formatges L’Aubagueta.

Aquest any la sortida ha sigut visitar Veciana i Sant Martí de Sesgueioles, poblacions que forment part de la Segarra Històrica, i alhora una mica de diversió amb una remullada la piscina de St Martí.

Les usuàries i usuaris de l’Espígol de Cervera i del Centre de Creació  artSingular  de Guissona, han quedat encantats per aquest dia d’esbarjo.Segons fons de Cots Alsina, qui ha posat un vehicle Adaptat gratuïtament per poder portar a terme l’activitat, és un plaer poder col·laborar amb la Fundació Josep Santacreu i fer coses bones per la gent de la comarca, i a més fer-ho visitant llocs de la Segarra.   Amb això es compleixen dos dels objectius de l’empresa,  col·laborar amb entitats sense ànim de lucre  i  fer comarca.

Totes les parts coincideixen a qualificar de molt exitosa la sortida i l’activitat, amb ganes tornar-hi l’any que ve.

Des de la Centre de Creació  artSingular  de Guissona  s’agraeix la bona predisposició de Cots Alsina.

La voluntat per les dues parts, és poder continuar aquesta col·laboració durant molts anys.