Activitat del Centre de Creació d’ArtSingular de Guissona de la Fundació Josep Santacreu i Cots Alsina

El juliol de l’any passat, es va signar un conveni de col·laboració entre la Fundació Josep Santacreu de Guissona, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu recordar la figura i els valors de Josep Santacreu i Esteve, mitjançant un pla d’acció que dóna prioritat a la comarca de La Segarra i que inclou activitats d’integració social, cultura i protecció del medi ambient, i l’empresa segarrenca Cots Alsina, dedicada al transport de viatgers per carretera.

Com a primera de les activitats, l’estiu de 2021 es va portar a terme, una excursió al Castell de les Sitges.

Aquest any la sortida a ha sigut visitar la fabrica de formatges L’Aubagueta, situada en una masia i un entorn idíl·lic entre Biosca i Torà. Després s’ha anat a Sant Ramon, a dinar i a la piscina.

Tots els usuaris de l’Espígol de Cervera i del Centre d’ArtSingular de Guissona, han quedat encantats per aquest dia d’esbarjo. Segons fons de Cots Alsina, qui ha posat el vehicle Adaptat gratuïtament per poder portar a terme l’excursió, es un plaer poder col·laborar amb la Fundació Josep Santacreu i fer coses bones per la gent de la Segarra, i a més fer-ho visitant llocs de la comarca. Es compleixen dos dels objectius de l’empresa, col·laborar amb entitats sense ànim de lucre i fer comarca.

Totes les parts coincideixen a qualificar com a molt exitosa la sortida i l’activitat, amb ganes tornar-hi quan sigui possible.

Des de la Fundació Josep Santacreu s’agraeix la bona predisposició de Cots Alsina. La voluntat per les dues parts, es poder continuar aquesta col·laboració durant molts anys.