Activitat del Centre de Creació d’ArtSingular de Guissona de la Fundació Josep Santacreu i Cots Alsina

31 d'octubre de 2022

El juliol de l’any passat, es va signar un conveni de col·laboració entre la Fundació Josep Santacreu de Guissona, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu recordar la figura i els valors de Josep Santacreu i Esteve, mitjançant un pla d’acció que dóna prioritat a la comarca de La Segarra i que inclou activitats d’integració social, cultura i protecció del medi ambient, i l’empresa segarrenca Cots Alsina, dedicada al transport de viatgers per carretera.

Com a primera de les activitats, l’estiu de 2021 es va portar a terme, una excursió al Castell de les Sitges.

Aquest any la sortida a ha sigut visitar la fabrica de formatges L’Aubagueta, situada en una masia i un entorn idíl·lic entre Biosca i Torà. Després s’ha anat a Sant Ramon, a dinar i a la piscina.

Tots els usuaris de l’Espígol de Cervera i del Centre d’ArtSingular de Guissona, han quedat encantats per aquest dia d’esbarjo. Segons fons de Cots Alsina, qui ha posat el vehicle Adaptat gratuïtament per poder portar a terme l’excursió, es un plaer poder col·laborar amb la Fundació Josep Santacreu i fer coses bones per la gent de la Segarra, i a més fer-ho visitant llocs de la comarca. Es compleixen dos dels objectius de l’empresa, col·laborar amb entitats sense ànim de lucre i fer comarca.

Totes les parts coincideixen a qualificar com a molt exitosa la sortida i l’activitat, amb ganes tornar-hi quan sigui possible.

Des de la Fundació Josep Santacreu s’agraeix la bona predisposició de Cots Alsina. La voluntat per les dues parts, es poder continuar aquesta col·laboració durant molts anys.