Finalitzen les visites gratuïtes dels escolars de la Segarra a Cots Alsina

31 de desembre de 2022

Per acabar la sèrie de visites dels escolars de 3er de primària a Cots Alsina, aquest mes de desembre ha sigut el torn de les escoles Les Savines i Jaume Balmes de Cervera, finalitza’n així per aquest curs les visites gratuïtes que fa cada any l’empresa.

Aquestes visites tenen la motivació principal en el contingut pedagògic. L’empresa dona a cada escolar un quadern, i alhora un tríptic per cada professor amb la finalitat de preparar la visita a classe amb antelació, i quan ja s’ha realitzat poder treballar el que s’ha vist, ja que els alumnes de cicle mitja son el que treballen els mitjans de transport durant el curs escolar.

La visita compta, a més del servei amb autocar, d’un guia per tal de donar i aclarir totes les explicacions i qüestions relacionades amb el Medi Ambient, Reciclatge, Qualitat, Transport Adaptat, i tota la temàtica amb què des de fa anys Cots Alsina està Certificada.

L’última certificació obtinguda per l’empresa ha sigut el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, de la Generalitat de Catalunya, que s’atorga a les empreses amb flotes de vehicles respectuoses amb el Medi Ambient.