top of page

VALORS

Desenvolupem un servei de proximitat pel territori, pel qual ens movem de manera sostenible i amb respecte per preservar l'entorn. Revisem els vehicles diàriament i disposem d’un pla de manteniment certificat que examina l’estat general de la mecànica, l'exterior i interior dels vehicles, així com també la supervisió de tots els aspectes que garanteixen el bon funcionament de la flota i la no malvaratació de recursos.

Posem en valor la conducció econòmica i segura en tots els desplaçaments. Som una empresa respectuosa amb el medi ambient i realitzem totes les tasques de reciclatge d’olis, de filtres i de ferralla amb empreses homologades per la Generalitat de Catalunya. Tots els nostres vehicles utilitzen combustible biodièsel.

Creiem en l'obra social. Col·laborem activament amb Càrites, Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, Mans Unides i UNICEF. Estem compromesos amb la cultura i l'activitat social de la comarca de la Segarra. Exportem les imatges de ciutats i edificis emblemàtics del nostre entorn a través de la iconografia dels nostres vehicles.​

bottom of page